Nazad

Kozaci u uzvratnoj poseti

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 31.01.2013 - 00:36

Delegacija Brjuhovečkog reona, sa kojim se Grad Vranje pobratimio prošle godine, boravi u Vranju u okviru obeležavanja Dana grada.

Kozaci sa domaćinima

U ruskoj delegaciji su Nikolaj Balin, načelnik administracije  opštine Brjuhovečki reon i Viktor Hruščev, zamenik načelnika.

Gosti Vranja su i Petar Petrenko, načelnik odseka za organizaciju i planiranje Kubanjske kozačke vojske i Igor Surmač, ataman Brjuhovečkog opštinskog kozačkog društva.

Gradonačelnik Zoran Antić je pozdravljajući predstavnike Brjuhovečke oblasti najavio da će narednih dana biti upriličen susret ruske delegacije sa predstavnicima privrednog i javnog sektora u Vranju.

Nakon svečane sednice Skupštine grada gosti iz Brjuhovečke oblasti prisustvovaće i svečanoj akademiji na kojoj će biti uručena najviša gradska priznanja.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: