Nazad

Kraj škole prošao bez tradicionalnog slavlja maturanata

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 26.05.2014 - 11:21

Maturanti Gimnazije u Vranju ove godine, zbog dana žalosti, nisu organizovali tradicionalnu oproštajnu feštu, iako su četvorogodišnje školovanje završili u petak, 23. maja.

Sa ranijih proslava mature

Direktor škole Dragan Ilić kaže da su umesto slavlja uz trubače  gimnazijalci tog dana organizovali prikupljanje pomoći ugroženom stanovništvu u poplavljenim područjima.

- Sami su zaključili da ne treba da se matursko veče odlaže i suspenduje, ali da se trenutno ne slavi uz bubnjeve  i trube jer nije bio trenutak za tako nešto.

Matursko veče biće održano 30. maja u hotelu “Vranje”  – kaže Ilić.

Maturanti Ekonomske škole “Dimitrije Tucović” prema rečima direktora te škole Branka Trajkovića raspuštaju se narednog petka.

- Proslavu završetka srednjoškolskog obrazovanja organizovaće ispred škole, a matursko veče zakazano je 2. jun u hotelu “Vranje” – kaže Trajković.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: