Nazad

Kršenje policijskog časa: Novčane kazne za još ČETVORICU VRANJANACA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 02.04.2020 - 11:55

U poslednjih 48 časova, Prekršajni sud u Vranju izrekao je još četiri novčane kazne za nepoštovanje mere zabrane kretanja, saznaje OK Radio.

Zatečeni na javnom mestu tokom policijskog časa FOTO:OK Radio
Dragan Stanković, predsednik Preršajnog suda u Vranju, kaže za OK Radio da je ova institucija izrekla četiri novčane kazne prekršiocima mere zabrane kretanja na javnom mestu sa teritorije grada Vranja.
 
- Radi se o dvojici građana koji su zaustavljeni u vozilu i još dvojici koji su zatečeni na ulici tokom zabrane kretanja, u periodu od 17 do 05 časova.
 
Imajući u vidu sve okolnosti, svoj četvorici su izrečene minimalne novčane kazne u visini od po 50.000 dinara – navodi Stanković.
 
On dodaje da su sva četvorica prekršilaca mlađe osobe i apeluje na sve građane da se popravi nivo svesti o poštovanju svih određenih mera.
 
- Apelujem na sve građane da se pridržavaju propisanih mera i time zaštite, ne samo sebe, već i svoje porodice i druge ljude – poručuje predsednik Prekršajnog suda.
 
On dodaje da će sud, svakako, nastaviti da radi u skladu sa svojim ovlašćenjima i da će i dalje izricati kazne za nepoštovanje mere zabrane kretanja po hitnom postupku.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: