Nazad

"Kurir": Antić krao konjak u Moskvi!

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 25.04.2013 - 22:32

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić, koji se nalazi u sastavu srpske delegacije u poseti Moskvi, sa svečanog priijem ukrao je flašu konjka i pokušao da je odnese u hotel, prenosi „Kurir“.

Antić

„Incident“ se, prema pisanju tog lista, dogodio na svečanom prijemu u pozorištu, koji su domaćini upriličili u čast srpske delegacije.

Bruka je pukla zbog gradonačelnikove nespretnosti, kome je prilikom silaska sa stepeništa flaša iskliznula iz sakoa i razbila se u paramparčad!

Dok su ostali članovi srpske delegacije šokirano gledali u svoja odela uflekana od konjaka i pokušavali da izbegnu parčiće stakla, Antić je nonšalantno išetao iz teatra, kao da se ništa nije dogodilo, piše „Kurir“.

- Svi smo videli šta je uradio i ostali smo bez teksta, jer nas je bilo sramota što je predsednik jedne opštine ukrao flašu koja u prodavnici košta samo 1.200 rubalja, odnosno 30 evra - kaže jedan član delegacije.

Tekst je bez potpisa, odnosno potpisan je sa „Ekipa „Kurira““, a u prvim reakcijama vranjskih socijalista naglašava se da je reč o smišljenoj nametaljci, „zbog koje će neko morati debelo da plati“.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: