Nazad

"Kurir" nastavlja hajku na gradonačelnika Vranja

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 27.04.2013 - 09:19

Beogradski „Kurir“ nastavlja hajku na gradonačelnika Vranja Zorana Antića, ovoga puta nudeći i rešenje krize nastale baš pisanjem tog dnevnika - Antić samo, kaže list, treba da podnese ostavku i spasi sebe i grad.U tekstu „Sprdnja u Vranju: Antiću, idi, ne brukaj se“ „Kurir“ ponovo bez ijednog sagovornika ili dokaza nastavlja kampanju napada na gradonačelnika Vranja.

Antić (foto MC)

OK Radio je jedini u Srbiji objavio i reakcije lokalnih političara na navodnu priču o krađi konjaka u Moskvi, za šta je „Kurir“ optužio Antića, a ovaj list tome dodaje samo još i reakciju DSS-a, koji navodno traži Antićevu ostavku.

Pri tome listu očigledno nije poznato da DSS u Vranju nije u opoziciji,, nego je deo vlasti, kao prirepak SPS-a.

No, „Kurir“ ima rešenje: Antić „treba samo da podnese ostavku i tako spase čast Vranja“!

- Vranje je i dalje u šoku i s nevericom i podsmehom prepričava još jedan od Antićevih ispada... SNS i URS, koalicioni partneri socijalista u vranjskoj skupštini i predstavnici opozicije, ne mogu da se „opasulje“ posle ove vesti... U opozicionom DSS su zgranuti.... - samo su neki od navoda ovog lista za koji se ne nude nikakvi dokazi.

Dokaza ipak ima - zvaničnici, Dragan Palma Marković iz JS i Aleksandar Antić iz SPS-a ništa nisu videli!

Na kraju, čak ni autor „teksta“ nije imao smelosti da se potpiše, nego je ispod pisanja stavljen potpis „E.K“, verovatno „ekipa Kurira“.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: