Nazad

LANČANI SUDAR u sred grada, dvoje povređenih

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 31.10.2019 - 10:29

U sredu, nešto posle 12 časova, u Preševu je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su dva lica povređena, saopštila je Policijska uprava Vranje.

Stradala tri putnička vozila i jedan kamion FOTO: D. Ristić/OK Radio
Prema informacijama iz policije, nezgoda se dogodila u naselju Železnička stanica.
 
Krećući se iz pravca centra Preševa, „ford fiesta“ za čijim upravljačem je bio vozač (56) udario je u „volkswagen passat“ kojim je upravljao muškarac star 36 godina i koji je, po sili inercije, udario u parkirano teretno vozilo.
 
Istovremeno, „fiesta“ je nastavila kretanje i tom prilikom udarila u još jedno parkirano vozilo marke „golf“
 
U nezgodi su povređeni vozač „passata“, koji je zadobio teške telesne povrede i putnik iz ovog vozila koji je lakše ozleđen.
 
Njima je prva pomoć pružena u Domu zdravlja Preševo, da bi zatim bili transportovani u Zdravstveni centar u Vranju.
 
Uviđaj na licu mesta su izvršili pripadnici saobraćajne policije, po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.
 
Prema nezvaničnim informacijama, protiv vozača „forda fieste“ bi trebalo da bude podignuta krivična prijava pod sumnjom da je načinio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: