Nazad

Leskovčanin krijumčario Avganistance

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 11.02.2013 - 14:16

Bujanovačka policija podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju protiv Dragana K. (52) iz Leskovca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvolјen prelaz državne granice i krijumčarenje lјudi.

Ilustracija

Sumnja se da je Dragan K., 8. februara ove godine, na području Preševa, primio pet državlјana Avganistana u svoj automobil marke „Ford sijera“, leskovačkih registracija, koji su na nedozvoljen način prešli državnu granicu između Makedonije i Srbije.

- Osumnjičeni im je omogućio nedozvolјen boravak i tranzit kroz Srbiju.

U dalјem tranzitu Dragan K. je sprečen od strane  policijskih službenika u blizini Bujanovca.

Tužilaštvo je podnelo zahtev za sprovođenje istrage i osumnjičeni Dragan K. je priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju koji mu je odredio pritvor do mesec dana – kaže portparol PU Vranje Dragan Stamenković.

Pet državlјana Avganistana, uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka privedeni su sudiji Prekršajnog suda u Vranju, odelјenju u Bujanovcu,  koji im je izrekao novčane kazne u iznosu od po 11.000 dinara, sa zaštitnom merom udalјenje sa teritorije Srbije u trajanju od 12 meseci.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: