Nazad

LG klimatizovao pedijatriju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 25.09.2014 - 13:21

Kompanija LG Electronics donirala je Multi V III sistem Zdravstvenom centru u Vranju, koji služi za hlađenje i grejanje velikog broja prostorija.

odeljenje pedijatrije vranjske Bolnice

Uređaj je postavljen na odeljenje pedijatrije vranjske Bolnice. Na ovaj sistem priključeno je 20 unutrašnjih jedinica, vrednosti 3,5 miliona dinara.

– Briga o deci je najveća obaveza svih nas i zato nam je izuzetno zadovoljstvo što imamo priliku da na ovaj načinpomognemo odeljenje pedijatrije u okviru Zdravstvenog centra – kazao je Young Wong Lee, generalni direktor kompanije LG Electronics.


Multi V III sistem obezbediće mališanima prijatan i komforan boravak u bolnici tokom lečenja, a pored toga, usled izuzetne ekonomičnosti doprineće i značajnom smanjenju troškova Bolnice.

Na ovoj donaciji, u ime svih zaposlenih zahvalila se načelnica odeljenja pedijatrije Zorica Parezanović.

Treba napomenuti i da je ovaj model uređaja prvi proizvod LG industrije koji je dobio CarbonFree sertifikat, što je veoma bitno za ustanovu u kojoj je instaliran.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: