Nazad

LIDL otvara PRVU PRODAVNICU u VRANJU

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 04.01.2021 - 10:19

Jedini savremeni diskont u Srbiji otvoriće prodavnicu u Vranju 14. januara u 08.00 časova ujutru, na adresi Pariske komune 20. Od sada će i građani Vranja imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine, kao što su to do sada bili u prilici stanovnici u 31 gradu u Srbiji, u kojima Lidl posluje

FOTO: Promo

Prve posetioce prodavnice u Vranju dočekaće specijalne cene, koje je za njih pripremila kompanija Lidl Srbija. Pored brige o kvalitetu proizvoda, od trenutka njihovog osmišljavanja, razvoja, proizvodnje i na kraju postavke na police i prodaje, Lidl svojim potrošačima omogućava brzu i jednostavnu kupovinu.

Na policama i ove prodavnice naći će se više od 1.800 proizvoda, a među njima preko 400 proizvoda domaćih dobavljača.

- Verujemo da će kvalitet proizvoda i naša stalna briga o potrebama potrošača, biti dovoljna da i građanima Vranja Lidl postane omiljeno mesto za kupovinu.

Radujemo se što postajemo deo lokalne zajednice i što smo proširili tim za više od 40
kolega koji će raditi u ovoj prodavnici
- istakla je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.


Ona je dodala da je u izgradnji objekta u Vranju učestvovalo pet domaćih građevinskih kompanija koje je angažovao glavni izvođač radova.

Povodom otvaranja, a u znak podrške mamama i bebama, kompanija Lidl Srbija pripremila je posebno iznenađenje za nove mame u
Vranju - „Bebinu čarobnu kutiju“.

Sve mame iz Vranja, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 14. do 21. januara, u porodilištu Zdravstvenog centra Vranje, dobiće na poklon kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“.

Lidl Srbija ovu akciju realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, a u okviru projekta „Taši-taši“.


Kompanija Lidl Srbija je na tržištu Srbije prepoznata kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca, a kao potvrda toga stiže i priznanje „Izvrsnost u izazovima“, koje dodeljuje konsultantska kuća SELECTIO, za odgovorno upravljanje krizom izazvanom pandemijom i podršku zaposlenima.

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi.

Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 310.000 zaposlenih.


Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Nevena
06.01.2021. , 01:02
Da li ce Lidlu da se otvori u Pozegi?