Nazad

LPA: Ističe rok za PLAĆANJE POREZA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 13.08.2019 - 09:34

Gradska uprava grada Vranja, Odsek lokalne poreske administracije, obaveštava sve poreske obveznike da je 15. avgust 2019. godine, rok za uplatu obaveza za treći kvartal godišnjeg poreza na imovinu fizičkih i pravnih lica.

Gradska uprava Vranja. Foto: S.Tasić/OK Radio

Redovnim i blagovremenim izmirenjem poreza, obveznici izbegavaju gužve prilikom plaćanja, kao i obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata.

O svim  spornim pitanjima i proveri stanja, poreski obveznik se može lično informisati u  Gradskoj upravi u Odseku lokalne poreske administacije, putem telefona: 017/402-392, 402-397, 402-331 ili putem putem web aplikacije - Jedinstvenog informacionog sistema lokalne poreske administracije https://lpa.gov.rs .

Korisnici koji su u prethodnom periodu već registrovani u LPA i imaju otvoreno korisničko ime i šifru mogu pristupiti navedenom portalu.

Novi korisnici nalog za pristup (korisničko ime i šifru) otvaraju u lokalnoj poreskoj administraciji.

Nalog za pristup važi za čitavu teritoriju Republike Srbije.

Nakon brze registracije poreski obveznici dobijaju  uvid u  kompletne podatke o zaduživanju
, na analitičkoj kartici po svim osnovama kojima se duže (u pdf formatu).
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: