Nazad

MIHAJLOVIĆ: Nisam salonski ministar, evo me i u Kržincu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 03.12.2018 - 15:31

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović sastala se u ponedeljak sa izvođačima radova na autoputu Koridrora 10, čime je započela svoj boravak na jugu Srbije gde će obilaziti radove na deonici autoputa kroz Grdeličku klisuru.

Vozni park u Kržincu Koridora Srbije i Ministarstva građevine. Foto: S.Tasić/OK Radio

Ministarka Mihajlović je, zajedno sa predstavnicima “Koridora Srbije”, obišla radove na sanaciji Kosine 2 na deonici Grdelica - tunel Predejane, a zatim i izgrađeni tunel Predejane na trasi auto - puta kroz Grdeličku klisuru.

- Moj kabinet  je od danas ovde u bazo “Koridora” u Kržincu, radićemo kao i u Beogradu, od jutra do mraka, ništa se neće promeniti.

Ja nisam salonski ministar, navikla sam da budem na terenu.


Radiću ovde u ovim tzv. kontejnerima u bazi “Koridora Srbije”, a biću smeštena u motelu “Predejane”.

Imaću sastanke sa predsednicima opština iz Pčinjskog i Jablaničkog okruga, kroz koje prolazi autoput Koridora 10.

Danas sam se sastala sa izvođačima radova na Koridoru 10.

Ova saobraćajnica je pri kraju, nakon toga, čeka nas puno novih autoputeva i drugih radova
- poručila je minstarka Mihajlović.

Izgradnja Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri počela je radovima na deonici Gornje Polje - Caričina Dolina u drugoj polovini 2013. godine i predviđeno je da budu završeni do kraja 2018. godine.

Ukupna dužina auto-puta kroz Grdeličku klisuru je oko 26 kilometara, a sastoji se od dve deonice: Grdelica - Caričina Dolina od 11,8 kilometara i Caričina Dolina - Vladičin Han od 14,3 kilometra.

U Grdeličkoj klisuri su, pored dva velika tunela, izgrađene i četiri velike petlje, kao i 33 mosta ukupne dužine 5,7 kilometara.

Radovi se finansiraju iz zajma Evropske investicione banke, a ukupna ugovorena vrednost radova je 234,18 miliona evra.


Baza “Koridora Srbije” u Kržincu kod Vladičinog Hana, nalazi se nedaleko od mosta Džemin dol, pre ulaska u tunel Manajle.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Jordan
03.12.2018. , 18:13
Koja je pomoć od vas i Vulina , kada se ne razumete u poslove koje kontrolišeta?Uživajte u Beogradu i ne pravite troškove građanima Srbije , radi lične i partijske promocije.Ne podcenjuj te narod , kazniće vas na sledećim izborima...i vas i primadonu Tabakovic
Jeлена
04.12.2018. , 13:26
Ваша промоција је досадила и то ваше жртвовање да мислите да остављате утисак неког министара који се труди,манипулишете народом и не изгравајте неку жртву вашег конфора, не правите сцене које нико више не гледа као ни Вац као министарку која мисли да све зна и да све уме. КОД ВАС У СНС -У ПАРОЛА ЈЕ УВЕК У ОВОЈ РЕЧЕНИЦИ: ШУО СЕ МОРА НАСТАВАИТИ!!!