Nazad

Mihajlovićeva izmešta MINISTARSTVO U KRŽINCE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 02.12.2018 - 15:21

Vranje - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, obići će u ponedeljak, 3. decembra 2018. godine, radove na izgradnji auto-puta na Koridoru 10 kroz Grdeličku klisuru.

Mihajlovićeva prilikom ranijeg obilaska Koridora 10. Foto: S.Tasić/OK Radio

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture biće tokom čitave naredne sedmice izmešteno u Grdeličku klisuru na Koridoru 10, gde će potpredsednica Vlade, zajedno sa saradnicima, državnim sekretarima i pomoćnicima ministra, biti svakodnevno prisutna na gradilištu najvažnijeg infrastrukturnog projekta u Srbiji.

U ponedeljak u 11.30 časova Mihajlovićeva će obići radove na sanaciji kosine 2 na deonici Grdelica-tunel Predejane, zajedno sa predstavnicima “Koridora Srbije”.

Odmah posle obilaska ovih radova, Mihajlovićeva će obići izgrađeni tunel Predejane na trasi auto-puta kroz Grdeličku klisuru.

U 12.30 časova Mihajlovićeva će održati konferenciju za novinare u privremenom sedištu Ministarstva na gradilištu auto-puta u Grdeličkoj klisuri gde je kamp “Koridora Srbije” u Kržincu kod Vladičinog Hana.


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: