Nazad

Mihajlovićeva u noćnom obilasku: U Grdelici se radi 24 sata

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 05.12.2018 - 10:31

Vranje - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, obišla je sa direktorom “Koridora Srbije” Zoranom Babićem i saradnicima, noćne radove na Koridoru 10 kroz Grdeličku klisuru i tom prilikom se uverila da se radovi na preostalim delovima izvode 24 sata.

Ministarka Mihajlović u Grdeličkoj klisuri. Foto: Ministarstvo građevine

- Radnici na kritičnoj kosini 2 rade danonoćno, kako bi što pre završili ovu deonicu.

Grdelička klisura se završava, ostalo je još manje od 1,5 kilometra asfalta da  sve bude gotovo i velika zahvalnost investitorima i izvođačima jer čine velike građevinske i nadljudske napore
- rekla je ona.

Mihajlovićeva je ponovila da je Grdelička klisura najteže gradilište u Evropi, ali da je prioritet da građani dobiju bezbedan i siguran auto-put.

Zoran Babić, direktor “Koridora Srbije”, rekao je da se izvođači svakog dana 24 sata bore za svaki novi metar asfalta, na deonici kraćoj od 1,5 kilometra, koliko je preostalo do završetka auto-puta na južnom kraku Koridora 10.  

- Vreme nam za sada ide naruku i verujem da ćemo ispuniti ono što smo obećali građanima - bezbedan i stabilan auto-put - rekao je Babić.







 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: