Nazad

Milenković: Ulica Marije Kiri posle 40 GODINA osposobljena za saobraćaj

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 21.08.2019 - 13:38

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković sa saradnicima obišao je početak radova na izgradnji ulice Marije Kiri u Vranju.

Počelo asfaltiranje u dužini od 250 metara FOTO: vranje.org.rs
- Pored asfaltiranja ove saobraćajnice u dužini od 250 metara i širini šest, predviđeno je i postavljanje ivičnjaka celom dužinom ulice. 
 
Prvi put nakon 40 godina, ova ulica će biti osposobljena za gradski saobraćaj što je veoma značajno za sugrađane u ovom delu grada - rekao je gradonačelnik.
  
Takođe, dodao je da će u prvoj fazi realizacije Komunalnog programa biti izvedeni radovi na asfaltiranju ulica Budislava Šoškića u dužini od 230 metara u naselju Donji Asambair i Tome Kostića u dužini od 85 metara u naselju Šaprance. 
 
Nakon toga sledi uređenje Sremske ulice, Ratka Mitrovića u naselju Raška, Aleksinačke, Vaska Pope i Vojislava  Ilića
 
- Takođe, opredeljena su i sredstva za rekonstrukciju ulica Filipa FilipovićaNarodnog Heroja i Kneza Miloša, ali će se sa tim radovima početi tek nakon uređenja podzemnih instalacija
 
Ove godine je u planu i sređivanje ulice Kosovske, ali radovi na uređenju ove saobraćajnice će početi tek nakon završetka obilaznice - dodao je Milenković. 
 
Ukupna vrednost Komunalnog programa za 2019. godinu je 37 miliona dinara.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: