Nazad

Ministar Tončev primio Fajzerovu vakcinu protiv korona virusa

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 13.01.2021 - 10:28

Vakcinu protiv korona virusa u utorak je primio ministar Novica Tončev u Zdravstvenom centru Surdulica.

FOTO: Promo

Ministar smatra da je ovo jedini način da se spreči širenje virusa i da se situacija što pre stabilizuje.

- Veoma je važno pokazati na ličnom primeru kako izgleda odgovorno ponašanje, a iskreno verujem da je prevencija najdelotvornija.

Ovo je situacija u kojoj kada zaštitimo sebe štitimo i druge, a ono što je jako važno je da pružamo šansu zdravstvenom sistemu da se oporavi.


Ponosan sam što je Srbija među prvim zemljama koja je već krenula sa vakcinacijom i to je jasan pokazatelj koliko su predsedniku i Vladi Republike Srbije ljudi, njihovo zdravlje i sigurnost na prvom mestu.

Još jednom bih izrazio veliku zahvalnost svim zdravstvenim radnicima, lekarima, sestrama, kompletnom medicinskom osoblju na nesebičnoj podršci, neprekidnom i požrtvovanom radu koji traje mesecima.

Neophodno je da i sada budemo solidarni i uradimo sve što je u našoj moći da imamo produktivnu, energičnu i zdravu 2021. godinu
- izjavio je ministar Tončev.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: