Nazad

Ministarstvo odobrilo LICENCE Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 05.10.2019 - 23:23

Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju dobio je od Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja licence za četiri usluge.

Licence dobijene na dve, odnosno pet godina FOTO: vranje.org.rs
Reč je o Prihvatilištu za odrasla i stara lica, Dnevnom boravku za decu, mlade i odrasle, koji su u prethodnom periodu bili u postupku licenciranja.
 
Takođe, licence su dobijene i za usluge lični pratilac dece sa invaliditetom i pomoć u kući za odrasla i stara lica
 
Licenca za Prihvatilište za odrasla i stara lica izdata je na dve godine, dok su ostale tri usluge dobile licencu na period od pet godina
 
- Ovo je još jedan u nizu koraka ka poboljšanju uslova za pružanje usluga socijalne zaštite na teritoriji grada - istakla je Danijela Milosavljević, gradska većnica za socijalnu politiku i lokalnu upravu.
 

Ovaj tekst proizveden je uz pomoć i podršku grada Vranja u okviru projekta "Živimo zajedno a ne jedni pored drugih". Sadržaj ovog teksta i stavovi izneti u njemu isključiva su odgovornost OK Radija i ne izražavaju stavove i mišljenja grada Vranja.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: