Nazad

Može li se do boljih uslova poslovanja?

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 09.04.2013 - 13:02

„Poslovno okruženje u Srbiji: trenutno stanje reformi i prioriteti za privredu“ naziv je skupa održanog u utorak u sali Načelstva u Vranju.

Sa skupa (Foto: infocentar)

Skup su organizovali Projekt za bolje uslove poslovanja USAID-a i Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj.

Okrugli sto otvorio je pomoćnik gradonačelnika Boban Stanković, koji je govorio o aktivnostima Grada na smanjenju birokratskih procedura u poslovanju i neophodnosti rasterećenja privrede u uslovima krize i nelikvidnosti preduzeća.

- Mi ćemo izaći u susret našim privrednicima koji će, otvaranjem Jedinstvenog šaltera za podršku biznisu, svu neophodnu dokumentaciju dobiti na jednom mestu - istakao je Stanković.  

Džo Lauter, direktor USAID Projekta za bolje uslove poslovanja je govorio o boljem fiskalnom upravljanju i unapređenim uslovima poslovanja i investiranja.

Lauter je govorio i o dosadašnjim naporima u reformi u oblastima inspekcijskog nadzora, građevinskih dozvola, radnog zakonodavstva i parafiskalnih nameta.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: