Nazad

Nebojša Nikolić podneo ostavku!

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 07.02.2013 - 20:23

Nebojša Bote Nikolić podneo je ostavku na mesto direktora Direkcije za razvoj i izgradnju grada Vranja, potvrdio je za OK Radio predsednik Okružnog odbora SNS Dragan Nikolić.

Direkcija za razvoj i izgradnju Vranje

 

On je izjavio da je Bote Nikolić ostavku pisanim putem podneo iz zdravstvenih razloga, a da će na tom mestu biti do imenovanja novog direktora na prvoj sednici Skupštine grada. 
 
– Srpska napredna stranka je prihvatila ostavku Nebojše Nikolića i pozdravljamo kompletan njjegov dosadašnji rad u Direkciji. Ocenili smo da je veoma uspešno radio svoj posao, jer je Direkcija postala prepoznatljiva i ostvarila je veoma dobre rezultate u prethodnih sedam meseci. 
 
Zbog zdravstvenih problema koje ima, a koji su pospešeni velikim trudom i radom imajući u vidu da je po 16 sati radio, odajemo mu veliko priznanje i njemu će stranka dati novu funkciju – kaže Nikolić. 
 
On ističe da su sve ostale informacije koje su izašle u javnost nagađanja i insinuacije i, kako je kazao, priželjkivanja čaršije da se nešto desilo što se nije desilo. 
 
– Odgovorno tvrdim da je ostavku podneo isključivo iz zdravstvenih razloga i da mu SNS ništa ne zamera. O tome ko će biti novi direktor, javnost će biti blagovremeno obaveštena. Imamo više kandidata koji su veoma kvalitetni i u toku je provera svakog ponaosob. 
 
Za desetak dana imaćemo ime budućeg direktora, a Nebojša Nikolić će najverovatnije ostati u Direkciji i radiće kao njegov savetnik, s obzirom da kao arhitetka izuzetno dobro poznaje problematiku grada – kaže Nikolić. 
 
Inače, Nebojša Bote Nikolić ostaće na mestu direktora do prve sednice Skupštine grada, kada će odbornici usvojiti njegovu ostavku i raspravljati o predlogu SNS-a za novog direktora Direkcije za razvoj i izgradnju. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: