Nazad

"Neka niko ne plaši mečku rešetom"

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 09.05.2013 - 12:50

Dok SPS preispituje dalje funkcionisanje vladajuće koalicije u Vranju, u SNS-u kažu da nema nikakvih problema u komunikaciji sa partnerima na vlasti i da sve funkcioniše besprekorno.

Nikolić i Antić

Gradonačelnik Vranja i predsednik vranjskih socijalista Zoran Antić za OK Radio kaže da je sastanak sa partijama okupljenim oko SPS-a završen i da će narednih dana socijalisti razgovarati sa SNS-om i URS-om na temu aktuelnih koalicionih problema.

– SPS ima podršku svih stranaka okupljenih oko naše partije za bilo koju odluku koju budemo doneli.

U poslednje vreme ima dosta turbulencija u vladajućoj koaliciji i sastaćemo se sa koalicionim partnerima u pokušaju da sve to sredimo.

Moramo da vidimo da li nam se stavovi toliko razmimoilaze i na koji način situaciju možemo da rešimo. Ukoliko ne bude dogovora, znamo šta nam je činiti – kaže Antić.

Sa druge strane, Dragan Nikolić, čovek koji se u vranjskom SNS-u za sve pita, kaže da problema u funkcionisanju vlasti nema, a da se „turbulencije“ veštački prave kako bi se sa pojedinih stvari skrenula pažnja.

– Ja stvarno ne znam o kakvim turbulencijama je reč. Njih zapravo nema, samo je pokušaj da se afera „Konjak“ koja lično pogađa gradonačelnika Zorana Antića prenese na neki kao konflikt ili navodne turbulencije i trzavice u koaliciji.

Evidentno je da socijalisti pokušavaju da mečku uplaše rešetom. Mi smo ovde mečka, a oni su rešeto.

Za nas je koalicija potpuno u redu, a ko ne želi da bude u njoj slobodno neka izađe. Jedno je sigurno, a to je da SNS ostaje u vlasti sa njima ili bez njih – kaže Nikolić.

Opozicione stranke, pre svih DS i LDP, u razmiricama vladajućih stranaka kao da vide šansu za ulazak u vlast.

- Poslednji događaji su pokazali da u vladajućoj koaliciji postoje problemi i nerazumevanje. Činjenica je da ova vladajuća koalicija ne funkcioniše na valјan način zbog čega se iz Vranja u medijima plasiraju samo ružne priče o brojnim aferama.

Treba da dođe do promene vlasti, ali mi smo da sada imali nekoliko neformalnih razgovora koji se ne mogu nazvati pregovorima – kaže Goran Stefanović, predsednik Okružnog odbora DS –a.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: