Nazad

Neuspeh humanitarne predstave

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 08.04.2013 - 13:46

Glumci pozorišta „Bora Stanković“ iz Vranja odigrali su humanitarnu predstavu „Crvenkapa“, a sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je Tijani Ognjanović za oparaciju u Hjustonu.

sa predstave Crvenkapa

 

Tom prilikom prikupljeno je manje od 7.000 dinara, jer je na predstavi bilo svega 66 ljudi, od 120 slobodnih mesta. 
 
Radmila Đorđević, v.d. direktora vranjskog Pozorišta za OK Radio kaže da je razočarana brojem posetilaca, ali i da se nada da će i 60 evra koliko toliko doprineti da mala Tijana ode na operaciju. 
 
– Nikako nisam zadovoljna brojem prodatih ulaznica. Ovo je predstava bila humanitarnog karaktera, te sam svakako očekivala baš iz tog razloga mnogo više ljudi. 
 
O stepenu mog nezadovoljstva govori i činjenica da smo pripremili 120 mesta, pa smo čak računali da ako bude više zainteresovanih, predstavu odigramo još jednom. 
 
Svako se može pravdati tako što će reći da je bilo oblačno i kišovito vreme, ali to u ovakvim slučajevima nije kvalitetan izgovor – kaže Đorđevićeva. 
 
Inače, predstava za decu „Crvenkapa“ odigrana je u nedelju u sali OKCE u Vranju, a cena ulaznice bila je 100 dinara. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: