Nazad

Nikola Rokvić na putu za Grčku prolazi kroz Vranje: Poziv da se pevaču iskaže zahvalnost zbog ranijeg humanitarnog rada i pomoći

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 29.04.2024 - 13:52

Pevač Nikola Rokvić krenuo je na pešačenje od Beograda do Egine, tačnije 1.150 kilometara, gde će se pomoliti Svetom Nektariju Eginskom, svetitelju poznatom po isceljenju obolelih od karcinoma.

Foto: OK Radio

Pevač je sa suprugom osnovao fondaciju “Porodica”,  za pomoć roditeljima i deci koja se leče.

Prva akcija biće usmerena ka odeljenju Dečije onkologije u Beogradu za šta im je potrebno 200.000 evra.

Na putu do Egine, Nikola će proći i kroz Vranje, koje je imalo priliku da sarađuje sa Rokvićem u brojnim humanitarnim akcijama ovog pevača za pomoć obolelim sugrađanima.


Pre više od godinu dana on se pridružio velikoj akciji “Za naše tri”, održao besplatan koncert i animirao brojne sportiste da uplate velike sume novca na račun fondacije “Budi human”, za korisnice iz Vranja za čije lečenje je bio prikupljan novac.

Organizatori akcije, apeluju na Vranjance da “Hvala” Nikoli Rokviću kažu na jedan simboličan način. Tokom njegovog dolaska na jug Srbije mogu na račun fondacije “Porodica”, uplatiti sredstva, ko je koliko u mogućnosti.


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: