Nazad

Ništa od Direkcije - seljaci sami popravljaju put!

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 17.02.2013 - 16:42

Meštani sela Milanovo i Buštranje okupili su se u nedelju kako bi sami popunili rupe na putu od Ristovca do Buštranja.

Ulaz u Buštranje

Prema njihovim rečima, dok se sami ne organizuju niko od gradskih i državnih ustanova i preduzeća im neće pomoći i rešiti veliki infrastrukturni problem.

Jedan od organizatora posla Staniša Ristić za OK Radio kaže da ovo nije prva akcija u kojoj meštani sela sami i o svom trošku rade posao Direkcije za razvoj i izgradnju grada Vranja.

– Putevi su nam u katastrofalnom stanju. Nije bilo moguće voziti pa smo se nas tridesetak okupili i počeli sa akcijom popunjavanja tih rupa.

To radimo šljunkom koji kupujemo i planirali smo da ovoga puta potrošimo oko 30 kubika šljunka.

Sedam traktora je na terenu i očekujemo da do kraja dana završimo deonicu od Ristovca do Buštranja.

Dok se sami ne organizujemo niko nam neće pomoći. Obećavali su razni u predizbornoj kampanji, ali od toga ništa – kaže Ristić.

On podseća da su nekoliko dana pre lokalnih izbora predstavnici vranjske Direkcije za razvoj i izgradnju posetili najkritičniji deo puta od Ristovca do Buštranja, a da je od tada samo jedna mala deonica zakrpljena, kako je rekao, nekvalitetnim asfaltom koji je ubrzo nakon toga ponovo teško oštećen.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: