Nazad

Nova ponuda poslodavcima

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 27.04.2012 - 23:10

U vranjskoj Nacionalnoj službi zapošljavanja održan je skup pod nazivom „Podrška preduzetništvu na vašem pragu“.

Učesnici skupa bili su predstavnici Ministarstva ekonomije, Fonda za razvoj, agencije SIEPA kao i preduzetnici Pčinjskog okruga.

Dragana Nakić, piar Nacionalne službe kaže da su preduzetnici upoznati sa tim koliko je država spremna da podrži  preduzetništvo, a programe je predstavio Dejan Radulović, pomoćnik ministra ekonomije.

- Poslodavci su bili u prilici da iznesu svoje probleme, jer je u toku izrada petogodišnjeg razvojnog  dokumenta sa posebnim merama, ali i institucijama koje će da ih sprovode – kaže Nakićeva.

Prema njenim rečima predstavljene su i aktuelne mere Nacionalne službe i subvencionisanje poslodavaca koji u Vranju za otvaranje jednog radnog mesta dobijaju 100.000 dinara.

- Ovo je bila prilika da se državne institucije koje se bave preduzetništvom  približe lokalnim sredinama i uspostave dijalog sa privrednicima okruga – kaže na kraju Nakićeva.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: