Nazad

Nove sale za vežbače male: Obnovljena sala u ZMAJ ŠKOLI

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 30.10.2019 - 14:46

Kompanija Sport Vision u okviru projekta „Vizija zdrave budućnosti“ obnovila fiskulturnu salu u osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ u Vranju.

Bolji uslovi za bavljenje sportom. Foto: G.Mitić/OK Radio

Regionalni lider u sportskoj maloprodaji, kompanija Sport Vision, nastavlja sa društveno odgovornim angažovanjem kroz briguprema najmlađima.Pod pokroviteljstvom kompanije, projekat„Vizija zdrave budućnosti“ i ove godine uspešno je sproveden u delo, te je obnovljena još jedna fiskulturna sala u osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ u Vranju, peta po redu. Učenici ove škole od danas će imati priliku da časove fizičkog vaspitanja provode u novoj, renoviranoj fiskulturnoj sali u kojoj je, pored enterijera, novog parketa, popravljena fasada, kao i sistem za sprovođenje atmosferske vode.

Ovaj projekat pokrenut je sa idejom da se omogući sigurno i neometano sprovođenje fizičkih aktivnosti u osnovnim školama i obezbedi mladima u razvoju kvalitetna i opremljena sala za fiskulturu, u kojoj će razviti svoje veštine i provesti najlepše školske dane. Kompanija Sport Vision uvidela je sve učestaliji problem neadekvatno opremljenih i zastarelih fiskulturnih sala u osnovnim školama širom Srbije, što je ujedno bila i glavna motivacija za sprovođenje ovog projekta.

Povodom svečanog otvaranja nove fiskulturne sale održana je konferencija za medije na kojoj su se prisutnima obratili savetnik ministra prosvete Miloš Kovačević,član Gradskog veća za sport i omladinu Nenad Đorđević, članica Gradskog veća za kulturu, obrazovanje, informisanje i verska pitanja Zorica Jović,direktorka OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ Milena Marinković, kao i direktorka marketinga kompanije Sport Vision Anja Dmitrović.

- Zadovoljstvo mi je da vas pozdravim u imeMinistarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvojai u svoje lično ime.

Pre svega, želeo bih da istaknem da je zahvaljujući društveno odgovornoj kompaniji Sport Visi
on, obnovljena peta u nizu sala za fizičko vaspitanje u Srbiji preko projekta „Vizija zdrave budućnosti“.

Stvoreni su kvalitetni uslovi za aktivno i bezbedno bavljenje sportom, kao i fizičkim i zdravstvenim vaspitanjem koji je jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji predmet u vašem uzrastu. Želim vam da uživate u novoj sali i da se kroz fizičke aktivnosti naučite zdravim životnim navikama i pravim vrednostima
- rekao je Miloš Kovačević, savetnik ministra prosvete.

- U ime kompanije Sport Vision želim da se zahvalim svima koji su danas ovde i koji su došli da podrže, za nas veoma važan projekat „Vizija zdrave budućnosti“.

Ovo je druga godina u kojoj sređujemo i obnavljamo sale za fizičko vaspitanje i veoma smo ponosni na pet obnovljenih sala koje danas koristi više od 4.000 učenika u osnovnim školama u Beogradu, Šapcu, Valjevu, Kragujevcu i od danas, u Vranju.


Pomagali smo i pomažemo i dalje ugroženoj populaciji stanovništa i neprestano podržavamo i afirmišemo  mlade ljude da se bave sportom, podržavamo talente i različite sportske manifestacije.

Kao moderna, fleksibilna i stabilna kompanija koja je na tržištu već 20 godina, imamo odgovornost i obavezu da nastavimo da radimo i da pomažemo i dalje. Za kraj, želimo svim sadašnjim i budućim đacima ove škole najbolje rezultate u svom ličnom razvoju
- istakla je Anja Dmitrović, direktorka marketinga kompanije Sport Vision.

Projekat je realizovan prethodne godine u osnovnim školama u Beogradu, Šapcu i Valjevu, dok su ove godine „Nove sale za vežbače male“, dobili učenici osnovnih škola u Kragujevcu i Vranju. Društveno odgovornim akcijama kompanija Sport Vision nastaviće da motiviše i ostale korporacije, razvija osećaj zajedništva i podiže svest o važnosti ovakvih projekata i u budućnosti.



 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: