Nazad

Novi direktor ZC: Neće biti kadrovskih promena

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 03.12.2013 - 13:40

Novoimenovani direktor Zdravstvenog centra u Vranju Vladimir Stamenković izjavio je ekskluzivno za OK Radio da će mu prioritet u radu biti završetak novog Hirurškog bloka.

ZC Vranje

Kako je kazao, nikakvih kadrovskih promena neće biti, bar za sada.

– Ja nikoga sada neću da ganjam, jer sam prevashodno lekar. Mene zanima isključivo medicina i u skladu sa tim ću i raditi na unapređenju uslova rada.

Dakle, nastojaću da se Hirurški blok završi i aktivira, da se poboljšaju uslovi rada u celom Zdravstvenom centru i moj rad biće usmeren na poboljšanje međuljudskih odnosa.

Ne mislim nikome da „skidam glave“ niti da pravim bilo kakve presije u centru.

Jednostavno radićemo normalno, jer jedino tako možemo uspešno da idemo dalje – kaže Stamenković.

On dodaje da sada nema uvid u celokupnu situaciju u Zdravstvenom centru, te da će narednih dana detaljno ispitati šta sve nedostaje i šta treba dodati i oduzeti.

– Ja sam danas stupio na dužnost direktora. Narednih dana ću videti šta treba da se radi i šta je prioritet.

Tek tada ću moći da govorim konkretno o daljim potezima rukovodstva centra. Ono što zasigurno mogu da kažem je da nikakvih kadrovskih promena neće biti.

Ista ekipa ostaje na svojim mestima i nastavlja da radi svoj posao – kaže Stamenković.

Inače, on je po struci specijalista urolog, a iza sebe ima karijeru dugu 30 godina. Od toga je na odeljenju urologije vranjskog Zdravstvenog centra 23 godine.  

Aleksandar Aca Stojković

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: