Nazad

Novi kontejneri na Vlasini

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 05.01.2021 - 13:39

Udruženje „Čuvari Vlasine“ u Novu godinu ulazi sa lepim poklonom za sve ljubitelje Vlasine i čuvare prirode.

FOTO: FB

Projektom „Za čistiju Vlasinu“, Udruženje je obezbedilo nove kontejnere za Vlasinsko jezero.

Zahvaljujući podršci projekta Vlade Švajcarske „Zajedno za aktivno građansko društvo ACT“, koji sprovodi Helvetas Swiss Intercooperation i Građanske inicijative,  jedanaest novih metalnih kontejnera‭ ‬sa‭ ‬nagaznim‭ ‬mehanizmom‭ ‬za‭ ‬otvaranje,‭ ‬kapaciteta‭ ‬1100l,‭ ‬postavljeno je‭ ‬na najprometnijim delovima Vlasinskog jezera.

- Od svog osnivanja „Čuvari Vlasine” zalažu se da Vlasinsko jezero bude čistiji i uređeniji predeo i nadamo se da ćemo ovim projektom uspeti da obezbedimo pravilno i sigurno skladištenje i čuvanje otpada od vremenskih uslova i životinja.

Hvala‭ ‬Turističkoj‭ ‬organizaciji‭ ‬Surdulice,‭ ‬ koja je‭ ‬prihvatila‭ ‬da‭ ‬preuzme‭ ‬obavezu‭ ‬i‭ ‬troškove dovoženja‭ ‬i‭ ‬postavljanja‭ ‬novih‭ ‬kontejnera,‭ ‬kako‭ ‬bi‭ ‬dobijena‭ ‬finansijska‭ ‬sredstva‭ ‬mogli‭ ‬da iskoristimo za nabavku što više kontejnera.

Trudićemo se i dalje da svojim aktivnostima čuvamo Vlasinu i negujemo njene izuzetne predele
- kažu „Čuvari Vlasine“.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Bozidar
05.01.2021. , 15:43
Vreme je da opstina nesto investira u Vlasinu! Ovakvo hvalisanje ne vodi nikde! Od donacija se ne zivi! VLASINA POSTAJE RUGLO SRBIJE!
Bozidar
05.01.2021. , 15:46
Vreme je da opstina nesto investira u Vlasinu! Ovakvo hvalisanje ne vodi nikde! Od donacija se ne zivi! VLASINA POSTAJE RUGLO SRBIJE!