Nazad

Novi odbornici u skupštini

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 27.12.2012 - 13:44

Vranjska skupština na 7. sednici u četvrtak verifikovala je mandate novim odbornicima URS-a koji su u skupštinske klupe ušli umesto, Dragana Janjića, Nele Cvetković, i Suzane Popović.

Novi odbornici u skupštini

Novi odbornik sa izborne liste SPS-PUPS –JS- SDPS biće Jelica Stevanović iz Vranjske Banje, umesto Miodraga Miće Mladenovića.

Mandat Dragana Janjića dodeljen je pravnici Olgici Jović iz Vranja, Nele Cvetković, pravnici Danijeli Mihajlović iz sela Moštanica, a mandat Suzane Popović dodeljen je inženjeru Stojanu Trajkoviću iz Vranja  sa izborne liste URS-a.

Janjić i  Cvetkovićeva su zbog novih funkcija podneli ostavke u gradskoj Skupštini, i oni će kako je utvrđeno novom raspodelom vlasti na lokalu obavljati nove funkcije. Janjić će opet biti pomoćnik gradonačelnika, kao u prethodnoj vlasti, a Cvetkovićeva opet ide na mesto gradskog većnika za ekologiju, baš kao i u prethodnom mandatu. Suzana Popović, direktor Biblioteke „Bora Stanković“, ostaje na funkciji direktora, jer je odlučila da zbog učestalih prozivki da je u sukuobu interesa, odustane od funkcije odbornika.

-Odavno ne reagujem na različite pritiske niti me interesuje odakle oni dolaze, ja radim svoj posao i poštujem procedure. Odgovorno tvrdim da po zakonu nisam u sukobu interesa, ali sam odlučila da ostavim mesto odbornika a da ostanem na funkciji direktora. Dvadesetdve godine sam u politici i ne pravim nikakve političke dilove i kompromise – kaže Popovićeva.

Prema rečima Dejana Tričkovića predsednika  gradskog parlamenta ostavke u formi pisane izjave pomenuti odbornici  podneli su između dva zasedanja čime su ispunjeni uslovi da Skupština donese  odluku o prestanku njihovih i dodeli mandata kandidatima sa njihovih izbornih listi.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: