Nazad

Novi termini upisa za gimnazijalce

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 01.07.2020 - 12:11

Ministarstva prosvete obavestili su nadležne u Gimnaziji Bora Stanković u Vranju da je došlo do promene u kalendaru upisnih aktivnosti.

Foto: S.Tasić/OK Radio

Novi termini upisa su sledeći: za upis učenika u srednje škole - prvi upisni krug u petak 9. i 10. jula od 8 do 15 časova.

Za potrebe e-upisa, a radi boljeg informisanja učenika i njihovih roditelja o izbornim programima koji se realizuju u Gimnaziji " Bora Stanković" u Vranju materijali i informacije o upisu biće objavljeni na zvaničnom sajtu škole www.vranjskagimnazija.edu.rs, kao i na svakoj drugoj socijalnoj mreži koju koristi škola kao kanal informisanja.


Biće objavljena informacija o tome koja četiri izborna programa nudi vranjska gimnazija za učenike koji upisuju prvi razred.

Biće omogućeno i da se informacije mogu dobiti pozivanjem telefonskog broja koji se nalazi u Konkursu za upis u prvi razred srednje škole školske 2020/21. godine.


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: