Nazad

Novo Koordinaciono telo?

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 19.09.2012 - 08:25

Posle najave promene vlasti u Bujanovcu, Ivica Dačić najavio je i imenovanje novog sastava Koordinacionog tela za jug Srbije.

Fotomontaža: presheva.com
Prema njegovim rečima uloga tog tela biće da brine o rešavanju "konkretnih problema", ali i da uradi nešto na ekonomskom razvoju.
 
- Njegova uloga je da podstakne razvoj, da rešimo probleme u vezi sa obrazovanjem i da budu otvorena vrata za što veće učešće pripadnika nacionalnih manjina u svim institucijama Srbije -  rekao je Dačić.
 
Iako premijer nije želeo da komentariše razloge za ovakvu odluku države, po medijima se uveliko spekuliše da je jedini albanski poslanik u Skupštini Srbije podržao aktuelnu Vladu, a zauzvrat tražio povratak na vlast na lokalu. 
 

U ovakvoj situaciji, Albancima nije ostalo mnogo prostora nego da sa čitavom pričom teraju šalu, najuočljiviju na fotomontaži na portalu presheva.com.  

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: