Nazad

Novogodišnji koktel DS-a

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 29.12.2012 - 10:35

DS jedina ima odgovor na sve težu ekonomsku situaciju u Srbiji, rekao je na tradicionalnom godišnjem koktelu te strane šef vranjskog odbora Goran Stefanović.

Sa lica mesta

Demokrate su i ove godine organizovale  tradicionalno okupljanje novinara i stranačkih prvaka, u prostorijama svoje stranke.

Bez gužve koja je bila prisutnija prethodnih godina, ali pred ipak značajnim brojem svojih fanova, demokrate su najavile da će i naredne godine biti konstruktivna opozicija.

- Spremni smo da damo pun doprinos razvoju grada, za sada kao prava, aktivna opozicija. Želimo da pažnju skrenemo na ekonomska pitanja, na bolji život građana, o čemu u ovom času u Srbiji malo ko brine - rekao je predsednik vranjskog DS-a Goran Stefanović.

Koktelu su prisustvovali svi stranački prvaci, ali je bilo primetno odsustvo nekih ljudi koji su u prethodnom periodu u ime stranke obavljali značajne političke ili direktorske funkcije.

Najbrojnija novinarska ekipa bila je ona iz RTV Vranja, čiji su predstavnici imali značajne primedbe na istupanje DS-a na Skupštini grada, kada je ova stranka tražila hitno skidanje sa budžeta vranjske državne televizije.
 
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: