Nazad

Održane Sportske igre mladih u Surdulici

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 30.06.2020 - 10:33

U Surdulici su održane Dunav osiguranje Sportske igre mladih.

Foto: OK Radio

Oko 500 dece takmičilo se u više disciplina (mali fudbal, odbojka, ulična košarka, igra između dve vatre, stoni tenis, i šah) na terenima osnovnih i srednjih škola u Surdulici, a pobednici idu dalje na državno prvenstvo koje se održava u Beogradu.

Sportske igre mladih su najveća sportska manifestacija za decu i omladinu na ovim porstorima čiji je osnovni cilj promocija zdravog načina života i prijateljstva.
 
Ceremoniji svečanog otvaranja na gradskom trgu  prisustvovali su predsednik Skupštine opštine Surdulice i narodni poslanik Novica Tončev, predsednica opštine dr Aleksandra Popović, predsednica Sportskih igara Ivana Jovanović, gradski većnik za sport Nebojša Arsić , predsednik Sportskog saveza Surdulice Vladica Nestorović, generalni sekretar Sportskog saveza Surdulice David Milić, fudbaler FK Radnik Bogdan Stamenković. Baklju igara nosila je odbojkašica Jovana Janković.

Zakletvu prijateljstva ispred sudija položio je Aleksandar Jović, a zakletvu prijateljstva ispred sportista položila je odbojkašica Milijana Nikolić.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: