Nazad

Odštampani birački listići

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 30.04.2012 - 08:11

U Vranju ima ukupno 71.630 birača, a na izborima za banjsku skupštinu evidentirano je 8.855 ljudi sa pravom glasa

Listići za glasanje na lokalnim izborima 6. maja u Vranju bele su boje i zaštiženi su vodenim žigom. 
 
Prema navodima predsednice Gradske izborne komisije Ljiljane Stojanović, ukupno je odštampano 71.630 glasačkih listića, uz 214 rezervnih. Štampanje je obavljeno u "Službenom glasniku" u Beogradu, što je 0,3 odsto ukupnog broja listića. 
 
Stojanovićeva je dodala i da je za izbor odbornika u Skupštini gradske opštine Vranjska Banja odštampano je 8.855 glasačkih listića, uključijući i rezervnih 26. Ovi glasački listići su sive boje.
 
Gradska izborna komisija je počev od 16.marta, kada su počele da teku izborne radnje do danas, održala ukupno 40 sednica. U tom periodu proglašene su izborne liste, utvrđen je stalni sastav biračkih odbora, a u toku je utvrđivanje i proširenog.
 
Izborna komisija saopštila je i da je pri kraju distribucija obaveštenja građanima o datumu održavanja izbora, mestu glasanja i rednom broju na kojem se nalazi birač.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: