Nazad

OGROMNA ŠTETA u Simpovoj fabrici dušeka

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 14.05.2018 - 12:37

Vranje - Jako nevreme praćeno olujnim vetrom i kišom koje je u petak pogodilo Bujanovac nanelo je ogromnu štetu fabrici za proizvodnju dušeka u ovom gradu koja radi u okviru poslovnog sistema “Simpo”, saopštila je kompanija.

Veliki deo krova uništen FOTO:
Oluja razorne snage koje je trajala svega sat vremena i nosila sve pred sobom, u “Simpu” je ostavila ogromne posledice, kažu iz vranjske kompanije.
 
- Nevreme je počupalo drveće u fabričkom krugu, srušilo krovne reklame na zgradama, potpuno uništilo veliki deo krovnog pokrivača, uništilo repromaterijal u magacinima i gotove proizvode u izložbenom prostoru, oštetilo ventilacioni sitem.
 
Najveća šteta naneta je procesnoj opremi i elektroinstalacijama, tako da je fabrika u potpunosti bez struje i proizvodnja je obustavljena do daljnjeg – navodi se u “Simpu”.
 
U toku je detaljan popis nastalih oštećenja na osnovu kojeg će biti procenjena šteta i preduzeti koraci za njeno hitno otklanjanje kako bi fabrika što pre nastavila sa radom.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sasa
14.05.2018. , 14:50
Naplatice preko oaiguranja