Nazad

OK Radio na spektaklu u komšiluku: Skoplje pevalo sa Erosom (FOTO)

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 01.10.2019 - 17:17

Nekoliko dana nakon beogradskog koncerta, jedna od najvećih italijanskih pop zvezda, Eros Ramacoti održao je spektaklaran koncert u Skoplju. OK Radio je bio na licu mesta.

Italijanski šarmer na visini zadatka FOTO: G. Mitić/OK Radio
Arena "Boris Trajkovski" odjekivala je od pesama ovog italijanskog šarmera; od hitova koji su bili popularni devedesetih, pa sve do poslednjeg albuma "Vita ce n'e".
 
Skopljanci su pevali sa Erosom u jedan glas, a on se odužio impresivnim nastupom koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.
 
Ramacoti je započeo svoj koncert glavnom numerom sa poslednjeg albuma „Vita ce ne“, a zatim je usledilo još nekoliko numera iz najnovijeg muzičkog materijala, poput „Per il resta tutto bene“, „Stella gemella“, „Favola“ i drugih.
 
Iako skroman u komunikaciji sa publikom, Ramacoti nije dozvolio da atmosfera u bilo kojem trenutku padne.
 
Skopska publika istinski je uživala u hitovima kao što su "Un'altra te", "Piu che puoi", "Se bastasse una canzone", "Per le strade una canzone", "Fuoco nel fuoco", "Cose della vita", "Piu bella cosa" " Kao i kombinacija tri poznate balade "Un attimo di pace / Un'emotion per semper / Kuanto amore sei".
 
Zanimljivo je da se pored pevanja, Eros pokazao i kao dobar gitarista i pijanista.
U prvoj polovini koncerta Ramacotti je putem video poruke pozvao na svest i zaštitu prirodnog okruženja, posebno na oprez od odlaganja smeća u okeane, jer su mnoge podvo dne vrste već ugrožene.
 
Erosov koncert je potpuni doživljaj za publiku; uživajući u muzici, izvođenju i vizuelizaciji koja se menjala u svakoj od pesama, posetioci skopskog koncerta su dobili autentičniji doživljaj.
 
Za organizaciju ovog muzičkog spektakla u Skoplju je bio zadužen Avalon Production.

Foto Galerija

OK RADIO na koncertu Erosa

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: