Nazad

Opljačkan predsednik Vranjske Banje

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 29.04.2013 - 14:56

Zgrada opštine Vranjska Banja obijena je u nedelju popodne i tom prilikom ukraden je lap top računar predsednika opštine Predraga Milenkovića.

predsednik Vranjske Banje Predrag Milenkovic

 

Slučaj je prijavljen policiji i u toku je potraga za počiniocem razbojništva. Predsednik Milenković smatra da je lopov želeo samo njegov računar i da je meta bio on lično, a ne imovina u zgradi opštine. 
 
– Interesantno je da su obijena ulazna vrata i vrata moje kancelarije, a da je lopov prošao pored nekoliko kompjutera i ni jedan nije dirao. 
 
Ono što je još zanimljivije je to što u kancelarijama postoje dva neotvorena štampača, ali očigledno nije reč o običnom provalniku već o nekome ko je mislio da će ko zna šta naći u mom računaru – kaže Milenković. 
 
On ističe da u lap topu postoje dokumeta, mejlovi i službene prepiske, ali da nema ničeg što može da kompromituje ni njega ni opštinu Vranjska Banja.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: