Nazad

OPREMITE DOM U SIMPU JER POPUSTI TRAJU DO 31. MARTA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 16.03.2023 - 10:16

Ne propustite sjajnu priliku da ovog proleća uz SIMPO nameštaj vaš dom zablista novim sjajem.

Foto:Simpo promo
Obradovaće vas vest da su u svim SIMPO salonima zbog velikog interesovanja kupacapopusti produženi do kraja marta, tako da vas očekuje 20% gotovinskog popusta na sav nameštaj i dušeke.
 
Modernizujte vašu dnevnu sobu lepom ugaonom garniturom ili modelom u sastavu trosed, dvosed i fotelja. Sami kreirajte kombinaciju koja vam odgovara i birajte materijale koji će se lepo uklopiti u vaš prostor. 
 
Neki od modela imaju i mehanizme za spavanje, te uvek možete računati na dodatni ležaj. Nameštaj možete dopuniti klub stolovima, komodama, foteljama i tabureima. 
 
U sličnom ili potpuno drugačijem stilu u odnosu na dnevnu sobu opremite i trpezariju. Moderni i klasični trpezarijski stolovi, različitih formi i materijala, lepo će se uklopiti uz udobne stolice iz njihovog asortimana.
 
Ponuda je zaista raznovrsna, namenjena kompletnom opremanju doma, na način koji vi odaberete. Ukoliko želite da vaš prostor bude originalan, možete kombinovati različite komade nameštaja za opremanje spavaćih, dečijih soba i predsoblja. Ako ipak ne želite da brinete o usklađivanju elemenata možete se opredeliti za kompletne sastave koji omogućavaju funkcionalno iskorišćavanje prostora i sklad u estetici. Uz SIMPO nameštaj vaš dom biće u isto vreme udoban, moderan, praktičan i funkcionalan.
 
OSTALE POGODNOSTI
 
Svaki kupac može postati i član lojalti kluba i koristiti dodatne popuste. Više informacija o tome saznajte OVDE .
 
Kupci imaju i mogućnost odloženog plaćanja na 12 meseci bez kamate, putem čekova i sindikalnih kredita. Po osnovu ugovora o saradnji i kartica pogodnosti pripadnici Ministarstva odbrane, Vojske Srbije, MUP-a kao i vlasnici kartice „Naš heroj“ takođe mogu kupovati nameštaj i dušeke sa odloženim plaćanjem i ostvariti pravo na definisane popuste. 
 
Informaciju o tome potražite OVDE .
 
Sva roba kupljena u SIMPU čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km od salona. 
Montaža je besplatna za svu robu bez obzira na njenu vrednost.
 
SALONI U VRANJU I BUJANOVCU
 
Vranje:
Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon: 017/432-567.
KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt  telefon: 017/416-556.
Bujanovac:
Trg Karađorđa Petrovića bb. Kontakt telefon: 017/851-048.
 
Radno vreme SIMPO salona je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18 h.
 

Foto Galerija

Novosti u Simpu

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: