Nazad

Organizovan prijem za Stefana Zdravkovića

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 13.03.2023 - 12:08

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradska većnica Izabela Savić organizovale su prijem za Stefana Zdravkovića – Princa od Vranje, koji je sa svojom pesmom ,,Cvet sa istoka'', dobio najveći broj glasova publike na srpskom izboru za Pesmu Evrovizije.

Foto: vranje.org.rs

Čestitajući mu na uspehu koji je postigao, zamenica gradonačelnika izrazila je zadovoljstvo što ima priliku da ga ugosti u gradskoj kući.

 

,,Da ste veći Vranjanac od velike većine koja živi u Vranju, pokazali ste ne samo pesmom, već i svakim vašim nastupom, jer ste uvek i u svakoj prilici pominjali svoj rodni grad. Mi smo vas bodrili i navijali za vas i bez obzira na krajnji rezultat vi ste za nas Vranjance pobednik. 

 

Ono što nas čini posebno zadovoljnim i ponosnim je to što niste zaboravili svoje poreklo i svoje korene, svoj grad i posebno što ste izabrali da budete ,,Princ od Vranje'' i time postali najveći promoter Vranja, njegove tradicije, kulture i duha koji nosi.Hvala vam na tome'', istakla je zamenica gradonačelnika Zorica Jović. 

 

Gosta je pozdravila i gradska većnica Izabela Savić, poželevši mu puno uspeha i sreće.

 

,,Verujem da je pred vama blistava internacionalna karijera'', naglasila je ona.

 

Stefan Zdravković se zahvalio rukovodstvu grada, ali i svim Vranjancima, jugu Srbije i svakoj osobi koja mu je dala poverenje i glas.

 

,,Nikada u životu nisam mislio da ću doživeti ovoliku čast, da budem sa svima vama, da se obraćam građanima Vranja na ovaj način.

 

 

Dali ste mi toliku podršku, da ja trenutno imam knedlu u grlu od ovolike pažnje i ljubavi i mislim da mi se baš u ovom momentu sležu emocije.

 

Jedno je sasvim sigurno ja ću zauvek imati Vranje u srcu, jer to je grad sa dušom, koji je meni toliko lepih stvari pružio u detinjstvu, da hteo ne hteo, i zauvek će biti deo mene.

 

 

Želim, takođe, da se zahvalim gradonačelniku, koji je pored velikih obaveza, sinoć našao vremena da se susretne sa mnom. Između ostalog, razgovarali smo i o mom nastupu ovde.  Ja sam Vranjancima na raspolaganju uvek'', istakao je Stefan Zdravković.

 

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković susreo se sa Stefanom Zdravkovićem, dan ranije.

 

Čestitajući mu na postignutom uspehu, gradonačelnik Milenković mu se ujedno i zahvalio što je na najbolji mogući način predstavio Vranje.

 

U prijateljskom i neformalnom razgovoru, gradonačelnik Milenković upoznao je mladog Vranjanca sa manifestacijama koje se organizuju u gradu, planovima za promociju kulturne baštine grada, a bilo je reči i o uspostavljanju saradnje i mogućnostima za unapređenje postojećih sadržaja, pre svega  za  mlade.

 

Princ od Vranja – Stefan Zdravković, zahvalio se gradonačelniku što je i pored obaveza našao načina da se susretne sa njim. Takođe, još jednom je ponovio da je samo nedelju dana nakon takmičenja došao u rodni grad kako bi se zahvalio svojim Vranjancima na ogromnoj podršci koju su mu pružili.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: