Nazad

Orijentiring na Vlasini

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 23.09.2013 - 10:05

Vranje - Rosa otvoreno državno prvenstvo u orjentiringu održano je za vikend na Vlasinskom jezeru, a pobednici su Beograđani Blažo Maksimović u muškoj i Slađana Jovanović u ženskoj konkurenciji.

pobednici

Maksimović, član kluba „Rtanj“ iz Beograda, pobedio je ispred Željka Ćorića iz smederevskog „Čelika“ i Milovana Milića iz „Paraćina“.

Slađana Jovanović iz beogradskog „Difa“, bila je uspešnija od Dragane Dokmanović iz „Medžik Meta“ i Radmile Šuljagić iz „Pobede“.

Na takmičenju je nastupilo ukupno 116 takmičara iz petnaesetak gradova iz Srbije i 30 gostiju iz Bugarske.

Takmičilo se u 24 discipline za sve uzraste.

- Srećni smo što smo ovim takmičenjem otkrili Vlasinu i njene lepote, jer je orjentiring sport koji jako dobro komunicira sa ovakvim terenima.

Svi mi uživali smo na ovoj novoj destinaciji i moram priznati učinićemo sve da i sledeće godine budemo ovde - rekao je Dejan Avramović, predsednik Atletskog orjentacionog kluba „Košutnjak“ iz Beograda.

Inače, državno prvenstvo u orjentiringu podržali su Coca-Cola sistem sa brendom „Rosa“ i Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.


Aleksandar Aca Stojković
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: