Nazad

ORTHODOX CELTS na rođendanskoj turneji sviraju i u Vranju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 10.11.2019 - 11:49

Grupa Orthodox Celts održaće koncert u Vranju, u petak, 13. decembra, u kllubu „Darkwood“, objavljeno je na zvaničnoj fejsbuk stranici benda.

Dve decenije od albuma
Biće to prvi samostalni koncert ovog popularnog benda u Vranju, nakon što su, zajedno sa još nekoliko grupa, nastupili na koncertu u okviru turneje „Rock'n Roll za izbore“ krajem 2000. godine.
 
Orthodox Celts ove jeseni serijom koncerata obeležavaju 20 godina od objavljivanja albuma „Green Roses“, na kojem se bend ozbiljnije posvetio autorskom radu.
 
Pored tradicionala, poput "St. Patrick Was a Gentlman", "Marie's Wedding", "Rocky Road To Dublin" i "Whisky You're the Devil", bend je na ovom albumu snimio i autorske pesme koje postaju ravnopravni koncertni favoriti: "Green Roses" i "Far Away".
 
Orthodox Celts su jedna od najvećih koncertnih atrakcija poslednjih godina na ovim prostorima, a njihove nastupe karakteriše izrazito pozitivna atmosfera, odlična svirka i horska podrška publike.
 
Grupa je nekoliko puta nastupala i u Irskoj, postojbini zvuka čiju tradiciju baštine i važe za najbolji ne-irski bend koji svira ovakvu vrstu muzike. 
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: