Nazad

Osmomartovske tezge ipak na ŠETALIŠTU

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 07.03.2019 - 11:00

Na gornjem delu gradskog šetališta u Vranju postavljene su tezge sa osmomartovskom ponudom.

Veliki broj zahteva za zakup tezgi FOTO: G. Mitić/OK Radio
Iako je bilo predviđeno da se prodaja vrši samo na platou ispred Narodnog muzeja, tezge su postavljene duž celog gornjeg šetališta.
 
Za zakup je vladalo veliko interesovanje, pa je zakupljeno preko 100 kvadrata prodajnog prostora.
 
Kako OK Radio saznaje, oko nadležnosti gradskih službi nad upravljanjem ulične osmomartovske prodaje je bilo manjih problema, pa se sa izdavanjem kasnilo.
 
Naime, kako nam je potvrdio direktor novoformiranog javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“, ovo preduzeće je dobilo nadležnost za davanje tezgi u zakup, ali ovu odluku nije potvrdila i Skupština grada.
 
Ipak, izašlo se u susret mnogobrojnim zahtevima za izdavanje, pa su zakupci dobili priliku da izlože svoje proizvode po ceni od 122 dinara po kvadratnom metru za dan.
 
Prodaja je na Trgu Staniše Stošića je počela u sredu, dok je u četvrtak ujutro postavljen čitav niz tezgi na šetalištu, sa cvećem, igračkama, grnčarijom i drugim raznovrsnim osmomartovskim poklonima

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: