Nazad

Otvoren LIDL U VRANJU (FOTO, VIDEO)

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 14.01.2021 - 10:31

Zamenica gradonačelnika Vranja Zorica Jović i predstavnik kompanije Lidl smbolično su presekli vrpcu i time označili početak rada novog objekta u ritejl parku ,,Zona".

FOTO: G.Mitić/OK Radio

- Izuzetno mi je drago što je Vranje među 30 gradova u Srbiji, u kome će poslovati renomirani nemački lanac, broj 1 u Evropi, sa karakterističnim konceptom kupovine.

Još bitnije je zapošljavanje oko 40 naših sugrađana, prvenstveno mlađih.

Vaš moto rada je ,,Za bolje sutra" i očekujem da uspešno poslujete u Vranju.


U lokalnoj samoupravi ćete imati podršku i otvoren, partnerski odnos
- istakla je zamenica gradonačelnika Zorica Jović, koja je sa gradskim većnicima Bojanom Kostićem i Nebojšom Zupančićem obišla objekat, površine 2.300 metara kvadratnih.

Prema rečima Jasmine Šrndić, iz tima korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija, potrošačima je na raspolaganju 1.800 pažljivo odabranih artikala, od kojih je 400 proizvedeno u Srbiji.

Ona je dodala da je dolazak Lidla uspešno realizovan uz pomoć pet građevinskih kompanija.

- Povodom otvaranja novog objekta u saradnji sa kompanijom Apello, u okviru projekta ,,Taši-taši" pripremili smo paket iznenađenja mamama novorođenih beba u Vranju. Sve mame koje će  na svet doneti bebe u Zdravstvenom centru Vranje, u periodu od 14. do 21. januara, dobiće na poklon ,,Bebinu čarobnu kutiju - rekla je Jasmina Šrndić.

Nova Lidl prodavnica u Vranju biće otvorena za potrošače svih sedam dana u nedelji.
 

Foto Galerija

Otvaranje "Lidla" u Vranju

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Miki
15.01.2021. , 12:39
Ma gluposti zive, od Romi ne mozes da udjes, ko blesavi navalili ns pilciki i rostilj, a suvomesnati proizvodi virsle kobasice,salame vecina pred istek roka od pet sest dana.
Miki
15.01.2021. , 12:39
Ma gluposti zive, od Romi ne mozes da udjes, ko blesavi navalili ns pilciki i rostilj, a suvomesnati proizvodi virsle kobasice,salame vecina pred istek roka od pet sest dana.