Nazad

Otvoren salon Forma Ideale u Vranju: Akcije i popusti u godini jubileja FOTO

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 04.06.2020 - 14:02

Prvi salon najvećeg srpskog proizvođača nameštaja i lidera u industriji nameštaja u jugoistočnoj Evropi, kompanije Forma Ideale, svečano je otvoren u četvrtak, 4. juna u Vranju, u ulici Partizanski put broj 1.

Salon se prostire na 500 m2 u dve etaže FOTO: G. Mitić/OK Radio
To je 38. po redu prodajni prostor kompanije Forma Ideale u Srbiji i prostire se na preko 500 m2 u dve etaže, gde posetioce očekuju akcijski popusti i sniženje od 20% na kompletan asortiman.
 
U novom salonu Forma Ideale ekskluzivno je predstavljen kompletan asortiman pločastog i tapaciranog nameštaja ovog renomiranog proizvođača, kao i asortiman iz partnerskog programa. 
 
Nikola Ružičić iz službe za odnose sa javnošću kompanije je istakao da je salon u Vranju prvi koji Forma Ideale otvara u godini jubileja.
 
Jubilej – četvrt veka postojanja i rada dolazi nakon 2019. godine koja je bila rekordna po poslovnim rezultatimna, istakao je on.
 
- Salon Forma Ideale je u Vranju dugo čekao da bude otvoren i ovo je prilika da kažemo da u vaš grad dolazimo kao lider sa vrlo reprezentativnim asortimanom, usudio bih se da kažem, najkonkurentnijim na tržištu.
 
Naše akcije su postale prepoznatljive kao model poslovanja i, osim vrlo konkurentne ponude, pre svega, pločastog i tapaciranog nameštaja, ovde vas očekuju vrlo povoljne cene, izuzetno širok asortiman i veoma povoljni uslovi plaćanja – kazao je Ružičić.
 
Njegova koleginica, Tamara Pantelić Jeremić se zahvalila svim kupcima iz Vranja i okoline koji su još pre otvaranja salona u redu čekali da pogledaju ponudu Forme Ideale.
 
- Naš osnovni cilj je da budemo dostupni svim kupcima u Srbiji, pored kupaca u inostranstvu jer kompanija 80 odsto svojih proizvoda plasira na inostrana tržišta, što godišnje iznosi 2,5 miliona komada nameštaja.
 
Došli smo ovde da vam pokažemo šta imamo, a to je, naravno, samo deo od 1.500 artikala sa etiketom Forma Ideale, tako da naši kupci imaju priliku da istraže, razgledaju i uživaju u akcijama koje su sada dostupne u Vranju, jednako kao i u drugim gradovima – ukazala je Tamara Pantelić Jeremić.
 
Imajući u vidu činjenicu da je u proteklih 25 godina preko 90 odsto domaćinstava u Srbiji kupovalo u nekom od salona Forme Ideale, kompanija je i u Vranju poslovanje otpočela sloganom „25 godina deo vašeg doma – Forma Ideale“.
 
Forma Ideale je lider u proizvodnji i prodaji pločastog nameštaja u Srbiji i regionu
 
Razvojni put rastućeg preduzeća rezultat je dobre organizacije, pažljivog planiranja i konstantnog i detaljnog proučavanja zahteva i mogućnosti tržišta.
 
Forma Ideale se danas svrstava u rang velikih preduzeća, sa preko 1.700 zaposlenih
 
Proizvodnja Forma Ideale se realizuje u dva proizvodna pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku, uz primenu najsavremenijih tehnoloških procesa
 
Proizvodno-skladišni prostor se prostire na približno 70.000 m2, a poslovanje se realizuje uz podršku gotovo 1.700 zaposlenih.
 
Godišnji kapacitet proizvodnje iznosi 2.500.000 komada pločastog nameštaja, a izvoz se realizuje na četiri kontinenta u preko 50 zemalja.

Foto Galerija

Otvoren salon Forma Ideale u Vranju

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: