Nazad

Otvoreni dan u PU Vranje ZA BUDUĆE POLICAJCE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 09.07.2018 - 10:56

Ministarstvo unutrašnjih poslova - Odeljenje za stručno obrazovanje i obuku i Policijska uprava u Vranju, uz podršku Misije OEBS - a u Srbiji, organizuju Dan otvorenih vrata za sve mlade koji su zainteresovani za konkurs za prijem polaznika u osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.

Sa današnje promocije u Vranju. Foto. S.Tasić/OK Radio

Na Danu otvorenih vrata svi kandidati koji su se prijavili na konkurs ili koji to planiraju moći će da saznaju sve informacije u vezi sa konkursom za osnovnu policijsku obuku, počev od opštih uslova koji su neophodni za kandidate kao i kako izgleda postupak izbora kandidata i sam kvalifikacioni ispit.

Takođe, građani će moći da saznaju sve o policijskoj profesiji, o selekciji i obuci u Centru za osnovnu policijsku obuku, kao i o svemu što ih očekuje na putu da postanu policijski službenici.

Dan otvorenih vrata održava se od 9. do 11. jula u prostorijama PU Vranje.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: