Nazad

Overload: Dolazi ATOMSKO SKLONIŠTE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 17.07.2018 - 10:57

Vranje – Legendarni rok bend Atomsko sklonište najveće je ime ovogodišnjeg „Overload festivala“ koji se 27. i 28. jula održava u Vladičinom Hanu na Sportskom centru „Kunjak“.

Atomsko sklonište, četiri decenije na sceni FOTO: Promo
Pulski rokeri će nastupiti kao zvezde prve večeri festivala u petak. 27. jula, a pored njih će svirati i Generacija 5, Hornsman Coyote i Stereo Banana.
 
Program prvog dana upotpunjavaju i irish punk band Cassidy's Brewery, brugarski Saint Electris, dok će boje juga braniti Plastic Sunday iz Niša i leskovački reperi Delkor.
 
U subotu, 28. jula, hedlajneri će biti Dejan Cukić i Spori ritam bend, DJ Marko Nastić i Kerber.
 
Publiku „Overloada“ zabavljaće i popularni bugarski alt rokeri Panican Whyasker i kruševački punk rockeri Crveni karton.
 
Paket bendova sa juga Srbije čine HB Kolege iz Niša, Flying iz Surdulice Košnjak brothers band iz Vladičinog Hana i Jolly Jumper iz Vranja.
 
Sastavni deo festivala je i kamp koji će i ove godine biti besplatan, a za kampere je obezbeđen i besplatan ulaz na hanski bazen.
 
I ove godine se očekuje da veliki broj bajkera pohodi „Overload“, a pored bajkerskih igara, organizatori najavljuju i posebna iznenađenja za ljubitelje dvotočkaša.
 
Kako ne bi sve ostalo na zabavi, u pratećem programu festivala biće održane i razne edukativne radionice za mlade posetioce festivala.
 
Plan organizatora „Overloada“ je bio da na jug Srbije dovede jedan od najvećih ex YU bendova svih vremena „Parni valjak“, ali su zdravstveni problemi Akija Rahimovskog odložili ovaj susret. 
 
Prilika za to će se ukazati već naredne godine jer „Overload“ ima nameru da se širi, odnosno da poveća broj izvođača i festivalskih dana.
 
Ove godine, ništa manja atrakcija će biti „Atomsko Sklonište“, kojima će nastup na „Overloadu“ biti prvi pohod na krajnji jug Srbije u četrdesetogodišnjoj karijeri. 
 
Bend predvođen Brunom Langerom decenijama je jedan od najvoljenijih i najpoštenijih live bendova u svim krajevima nekadašnje Jugoslavije.
 
 

Ovaj tekst proizveden je uz pomoć i podršku opštine Vladičin Han u okviru projekta "Pod budnim okom građana Vladičinog Hana". Sadržaj ovog teksta i stavovi izneti u njemu isključiva su odgovornost OK Radija i ne izražavaju stavove i mišljenja opštine Vladičin Han.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: