Nazad

Pao sa motora, al neće da prizna

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 25.09.2013 - 16:33

Miloš C. (23) iz Vranja pao je najverovatnije s motora u jarak nadomak Vranja, i tom prilikom povredio je glavu, zbog čega mu je prva pomoć ukazana na Urgentnom odeljenju.

Ilustracija

Iako se o tome nezvanično govori u bolnici, on nije želeo policiji da prizna šta se zapravo dogodilo, u strahu da mu ne bi bila podneta prijava za saobraćajne prekršaje.

– Policiju je po službenoj dužnosti obavestio lekar sa Urgentnog odeljenja, ali Miloš C. nije želeo da prizna šta se dogodilo, niti da je u pitanju saobraćajna nezgoda.

Naši službenici će i dalje raditi na utvrđivanju činjenica i protiv vozača će biti podneta prijava.

Takođe, postoji mogućnost i da je reč o vožnji u alkoholisanom stanju, što ćemo naknadno utvrditi – kaže Dragan Stamenković, portparol PU Vranje.

Kako se saznaje na Urgentnom odeljenju vranjske bolnice, Miloš C. je na odeljenje primljen sa povredama glave, zbog čega je ostavljen u bolnici kako bi se izvršilo kompletno dijagnostikovanje povreda.

Nakon toga znaće se zdravstveno stanje i dalji postupci lečenja .

Aleksandar Aca Stojković

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: