Nazad

Pavlović preuzeo vranjski DSS

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 13.03.2013 - 14:10

Novi privremeni predsednik OO DSS-a u Vranju je Aleksandar Pavlović, inženjer poljoprivrede.

Pavlović prvi sleva

Pavlović je dugogodišnji član GrO stranke, a na tu funkciju izabran je po hitnom postupku nakon prebega dojučerašnjih lidera DSS-a u SNS i SPS.

Među funkcionerima koji su napustili Koštuničine pristalice je i Dragan Popović, bivši predsednik opštinskog odbora DSS-a za Vranje.   

U DSS napominju da je Popović još pre šest meseci izgubio legitimitet.

Kako kažu, to je potvrđeno na prošlonedeljnom sastanku Opštinskog odbora stranke kada se od 15 članova pojavio samo on sa potpredsednikom.

Novoizabrani predsednik opštinskog odbora Aleksandar Pavlović kaže da mu je ukazano poverenje kao starijem članu stranke, iako se radi o privremenoj funkciji.  

- Izabran sam privremeno za predsednika opštinskog odbora do raspisivanja stranačkih izbora. U toku su pripreme za formiranje opštinskog odbora nakon poslednjih dešavanja u stranci - kaže Pavlović.
 
Predrag Savić, portparol DSS-a napominje da se nakon odlaska dojučerašnjih funkcionera partije na čelu sa Dejanom Stanojevićem bivšim predsednikom Gradskog odbora, učlanilo 40 ljudi među kojima je najviše visokoškolaca.

- Neću da licitiram njihovim imenima, ali će javnost biti iznenađena kada sazna ko su novi članovi stranke. To su ugledni građani bez ikakve političke mrlje.

Među njima ima i onih koji su prešli u DSS iz drugih stranaka u kojima se nisu eksponirali, jer nisu bili na javnim funkcijama – kaže Savić.

Dogovori sa IO DSS oko novina u funkcionisanju odbora stranke na lokalu još nisu definitivni, ali ćemo nastojati da u skladu sa legalnom procedurom izaberemo članove Opštinskog i Gradskog odbora, poručuju iz vranjskog DSS-a.  
 
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: