Nazad

Pažljivkova smotra: Za BEZBEDNOST NAJMLAĐIH

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 28.02.2020 - 11:41

U svim osnovnim školama i vrtićima na teritoriji grada Vranja održano je takmičenje "Pažljivkova smotra“, koje su organizovali Savet za bezbednost saobraćaja grada Vranja u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja Republike Srbije i uz podršku Tehničke škole Vranje.

Za najbolje su obezbeđene nagrade FOTO: vranje.org.rs
Predsednik Skupštine grada Dejan Tričković i gradska većnica Zorica Jović prisustvovali su početku takmičenja u vrtiću "Neven“ i OŠ "Vuk Karadžić“
 
- Uključeno je 2.309 dece i cilj nam je da se najmlađi pravilno edukuju o pravilima i bezbednom ponašanju u saobraćaju. 
 
Težnja lokalne samouprave je da se broj povređene dece u saobraćaju prepolovi i da nema stradalih - rekao je Dejan Tričković. 
 
Zorica Jović gradska većnica naglasila je važnost povećanja nivoa bezbednosti u saobraćaju najmlađih učesnika i spremnost lokalne samouprave da podrži sve aktivnosti i inicijative ka tom cilju. 
 
Lidija Petković zamenik direktora PU "Naše dete“ dodala je da se mališani u vrtiću redovno edukuju o bezbednosti u saobraćaju i da je ovo takmičenje još jedan odličan način za usvajanje dodatnih znanja o pravilnom i bezbednom ponašanju u saobraćaju. 
 
Opštinsko takmičenje "Pažljivkova smotra“ biće održano 27. marta, a za najbolje učesnike lokalna samouprava obezbedila je vredne nagrade.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: