Nazad

Pejić (DS): "RTV zaobilazi istinu"

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 07.02.2013 - 13:54

Član predsedništva Demokratske stranke Slobodan Pejić uputio je direktoru Radio televizije Vranje Zoranu Veličkoviću otvoreno pismo u kome poziva tu medijsku kuću da objektivno i nepristrasno izveštava o događajima u Pčinjskom okrugu.

otvoreno pismo RTV-u

 

U pismu između ostalog piše da je sadržaj pošiljke isključivo „dobronameran poziv“ i da je pisan u „relativno pomirljivom tonu“. 
 
- Ne uključujem se u Vvše „slobodne“ i otvorene emisije gde prosečno konzumenti televizije, koju nazivate regionalni javni servis, u najmanju ruku bivaju dovedeni u zabludu, obraćam Vam se, kao član predsedništva DS i zahtevam od Vas, da moje sugestije prihvatite kao savet ili eventualno molbu a ne, kao u dosadašnjem maniru interpretirate kao pretnju. 
 
Posle niza doziranih, selektivnih ili ne daj Bože redukovanih izveštaja RTV, a upoznat sa profesionalizmom Vaših novinara i uveren u Vaše dobre namere ili u ono o čemu često pričate, moram da kažem, da ne izveštavate korektno o skupovima ili sednicama opozicionih stranaka u Pčinjskom regionu. 
 
Želim da Vas upozorim, da kao kandidati za regionalni javni servis, koji Vam ja lično želim, poštujete postavljeni cilj jer ustvari vas finansiraju i građani koji nisu glasali za vašeg trenutnog mentora, odnosno vladajuću koaliciju - stoji između ostalog u pismu. 
 
Direktor RTV Zoran Veličković nije želeo usmeno da komentariše otvoreno pismo i kako je najavio, tokom dana na adrese medija i člana predsedništva DS-a Slobodana Pejića stići će pismeni odgovor na poslato pismo.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: