Nazad

Pet u jedan

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 13.09.2012 - 14:25

Boban Stanković za sada je jedini pomoćnik gradonačelnika Zorana Antića, iako postoji mogućnost da na ovom poslu radi čak petoro ljudi.

stankovic

Stanković je i u prethodnoj lokalnoj vlasti  bio jedan od pet pomoćnika Miroljuba Stojčića, bivšeg gradonačelnika.
 
Tada su  ovu funkciju obavljali pored Stankovića (SPS),  još i Dragan Spirić (SPS),  Zoran Stošić (DS), Dragan Janjić (URS)  i Srđan Vasiljević (DS).

Branimir Stojančić, portparol Gradskog veća, kaže da je prelaskom na nova radna mesta funkcija pomoćnika gradonačelnika prestala najpre Draganu Janjiću i  Zoranu Stošiću, još u trenutku njihovog imenovanja za direktore.

Janjić je preuzeo direktorsku fotelju u  Skujalištu „Besna Kobila“, a Stošić u H.K. „Jumko“ .

- Ostalim pomoćnicima mandat je prestao raspisivanjem izbora i izborom novog rukovodstva grada – objašnjava Stojančić, navodeći da su radna mesta pomoćnika gradonačelnika sistematizovna u Gradskoj upravi.

Prema njegovim rečima na ta mesta se biraju ljudi iz reda zaposlenih u Gradskoj upravi.

- Stanković je ostao na ovoj funkciji kao radnik Gradske uprave,  i nije mu prekidan radni odnos. Odlaskom sa funkcije bivši pomoćnici gradonačelnika ostali su i bez zarada koje su primali dok su je obavljali – napominje Stojančić. 

On kaže da bi aktuelni gradonačelnik Antić već na narednoj sednici Skupštine mogao da dobije pored Stankovića još četiri pomoćnika.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: