Nazad

Pežo tapacirao sa 10 KILA DROGE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 12.07.2018 - 11:33

Vranje - U zajedničkoj akciji policije i carine, u okolini Gnjilana je zaplenjeno oko 10 kilograma marihuana u automobile bujanovačke registracije, saopštila je Uprava carina.

Paketi spakovani u tapacirungu i ispod haube FOTO: Uprava carina
Akciju su sproveli službenici Uprave carina, niške policije i Službe za prevenciju narkomanije Uprave kriminalističke policije, u okolini Gnjilana, ali se ne navodi tačna lokacija.
  
- Prilikom kontrole „pežoa 307“ bujanovačkih registarskih oznaka, u okolini Gnjilana, zaplenjeno oko deset kilograma marihuane spakovanih u 10 paketa.
 
Zahvaljujući fiber optici, koju carinici koriste da bi doprli do teško dostupnih mesta, najpre su u tapacirungu automobila sa leve strane pronađena dva paketa marihuane, da bi potom i ispod tapacirunga na desnoj strani bila pronađena još četiri identična paketa droge.
 
Na kraju su i ispod haube otkrivena još četiri takva paketa – stoji u saopštenju Uprave carina. 
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: